У Чорному морі перебувають п’ять російських кораблів з крилатими ракетами

У Чорному морі перебувають п’ять російських кораблів з крилатими ракетами

Укрінформ
У Чорному морі наразі перебувають п’ять російських кораблів, що несуть на борту крилаті ракети.

Про це повідомив у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«Одесу та область ворог вночі не обстрілював, а вибухи, які звучали, пов’язані з ракетними ударами по сусідній Миколаївській області. Імовірність обстрілів Одещини також залишається високою. В Чорному морі (перебувають - ред.) 5 кораблів чф, що несуть на борту крилаті ракети», - зазначив Братчук.

За його словами, на території регіону триває контрдивесійна робота: затриманих протягом доби перевіряють на причетність до диверсійно-розвідувальних груп та здійснення агітаційної діяльності в інтересах ворога.

Зі свого боку, речник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров написав у Фейсбуці, що Сили оборони півдня України успішно протистоять спробам ворога вести повітряну розвідку – останні такі спроби обійшлися втратою при підльоті до Одеси ударного БПЛА «Орлан-10» та квадрокоптера. Знищені обидва розвідники та здобуті ними дані.

Крім того, упродовж ночі нашими ракетно-артилерійськими підрозділами при виконанні вогневих завдань знищено 10 загарбників, самохідну гаубицю «Мста-С» та модернізований БТР-82А.

Читайте також: Українські кораблі збили дві російські ракети над Миколаївщиною

Назаров уточнив, що в Чорному морі зараз знаходяться 5 десантних і 5 кораблів-носіїв крилатих ракет. Тож загрози ракетного удару та висадки десанту залишаються актуальними.

Фото з сайту armyinform.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-