Палата представників США переобрала спікером прихильника санкцій проти РФ

Палата представників США переобрала спікером прихильника санкцій проти РФ

Укрінформ
Спікер Палати представників США Пол Райан продовжить головувати в нижній палаті американського Конгресу в період, коли у Сполучених Штатах набуде офіційних повноважень адміністрація Дональда Трампа.

Офіційне голосування відбулося в Капітолії в першій половині дня вівторка за місцевим часом, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

За результатами голосування, кандидатуру Пола Райана на посаді спікера підтримали 239 конгресменів з 218-ти необхідних.

Нинішнє голосування було, скоріше, формальною процедурою. Ще в листопаді представники Республіканської партії (які мають більшість в обох палатах Конгресу США), одностайним рішенням підтримали продовження повноважень Райана на посаді спікера Палати представників США – третьої за рангом в ієрархії державної влади Сполучених Штатів. Таким чином, 46-річний політик й надалі утримуватиме консервативну політику Республіканської партії в американському Конгресі, в тому числі по відношенню до Росії. 

Як відомо, в останні дні грудня, після запровадження адміністрацією Барака Обами санкцій проти Росії, спікер Палати представників підтримав жорстку ізоляцію російського керівництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-