Туризм і культура: МКІП запускає опитування про вплив карантину на бізнес

Туризм і культура: МКІП запускає опитування про вплив карантину на бізнес

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики запускає повторне опитування щодо впливу карантинних обмежень на діяльність малого та середнього бізнесу в сферах культури, туризму та креативних індустрій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МКІП

"Його мета – зафіксувати реальну потребу бізнесу, виражену в кількісних показниках (робочих місцях, обсязі втраченого доходу, кількості потенційно уражених контрагентах-партнерах) для запуску додаткових форм державної підтримки", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що проведене у квітні 2020 року перше опитування стало потужною доказовою базою для запуску пакету підтримки індустрій, зокрема – грантів інституційної підтримки УКФ та УІК, а також запровадження 7% ставки ПДВ на окремі операції для культурних, креативних і туристичних послуг та продуктів.

Читайте також: Програми МКІП дозволили креативній індустрії вистояти під час коронакризи - Ткаченко

Опитування триватиме до 14 квітня 2021 року (включно). Воно доступне за посиланням

Як повідомлялося, на замовлення та у співпраці з Міністерством культури та інформаційної політики, за підтримки програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» Київська школа економіки підготувала дослідження про вплив креативних індустрій на розвиток економіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-