Цуренко: На турнірах росіяни ховають очі, вдають, що тебе не існує

Цуренко: На турнірах росіяни ховають очі, вдають, що тебе не існує

Укрінформ
Українка Леся Цуренко (№124 WTA) поділилася думками про російських тенісистів, які не висловлюють чіткої позиції щодо війни в Україні.

Спортсменку обурює поведінка російських тенісистів, передає Укрінформ. 

«Ні війні» нічого не означає. Якій війні? Яка війна конкретно? Можливо, вони хочуть, щоб Україна просто здалася? Медведєв казав, що хоче, щоб діти мріяли. Мені хочеться показати йому кілька фото. Страшних фото. Розповісти кілька страшних історій. І запитати: «Про що ти хочеш, щоб мріяли ось ці діти? Чи може ти хочеш тепер заплатити за 10-річну терапію в психолога, яка знадобиться цій дитині? Щоб через 10 років вона, можливо, змогла мріяти». У мене дуже багато питань. Мені набагато краще, коли я їх не бачу. А коли приїжджаю на турнір - дуже важко. Така злість. Просто навіть важко передати словами. Ніяк вони себе не поводять, ховають очі, часто вдають, що тебе взагалі не існує, не вітаються. Звичайно ж, ніхто ні до кого не підходить, розмов немає. У моєму світі фантазій я перед Індіан-Веллсом думала, що зараз всі прийдуть до мене, до інших українських дівчат і хлопців, ми всі поговоримо і буде мир-дружба-жвачка. Цього не сталося навіть близько. Навіть близько. Навпаки», - сказала Цуренко.

Читайте також: Італійські спортсмени зібрали в Мілані кошти для допомоги українцям

Нагадаємо, що Вімблдон офіційно заборонив участь у турнірі тенісистам росії та білорусі. На турнірах WTA та ATP російсіяни та білоруси виступають у нейтральному статусі.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 70-й день.

Фото: j48tennis.net.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-