Італійські спортсмени зібрали в Мілані кошти для допомоги українцям

Італійські спортсмени зібрали в Мілані кошти для допомоги українцям

Укрінформ
Благодійний вечір «Франческа Ск'явоне та друзі» за участю відомих італійських спортсменів відбувся у Мілані.

Відома тенісистка, чемпіонка «Ролан Гаррос»-2010 Франческа Ск'явоне та інші представники спорту зібралися разом, щоб допомогти українцям. На заході побувала Еліна Світоліна, до благодійного фонду якої будуть передані кошти, повідомляє Укрінформ.

Гроші будуть спрямовані на допомогу дітям і сім'ям, які потребують цього найбільше.

Серед учасників вечора - футболісти Діда, Хав'єр Дзаннетті, Естебан Камб'яссо та Мауро Тассотті. На аукціоні були представлені лоти від гравців: футболки з автографами Лаутаро Мартінеса, Ніколи Барели, Олів'є Жиру та Сандро Тоналі, рукавички Діди та Майка Меньяна, капітанська пов'язка Хав'єра Дзанетті.

Франческа Ск'явоне передала футболку з автографом Рафаеля Надаля, а також як лот запропонувала одну годину парної гри разом з нею. На аукціоні також були виставлені ракетка Гаеля Монфіса, кросівки Флавії Пеннетти, кросівки та ракетка Фабіо Фоньїні, футболки Янніка Сіннера та Лоренцо Музетті. 

Читайте також: Світоліна: 80% росіян підтримують дії держави. Чому вони мають бути серед наших колег?

Еліна Світоліна як лот представила свою форму, в якій вона виграла для України «бронзу» на Олімпіаді в Токіо минулого року. 

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 70-й день.

Фото: instagram.com/elifanjapan.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-