Кабмін розширив перелік безплатних медичних послуг у «Феофанії»

Кабмін розширив перелік безплатних медичних послуг у «Феофанії»

Укрінформ
Кабінет Міністрів своєю постановою продовжив термін дії пілотного проєкту щодо долучення клінічної лікарні «Феофанія» до надання допомоги за Програмою медичних гарантій.

Про це за підсумками засідання уряду повідомляє Міністерство охорони здоров'я, передає Укрінформ.

Згідно з рішенням Кабміну, у 2023 році лікарня надаватиме пацієнтам безоплатні послуги за трьома пакетами Програми медичних гарантій.

«Рік тому, рішенням уряду, на виконання Указу Президента ми відкрили клінічну лікарню «Феофанія» для кожного пацієнта з інсультом та інфарктом. За рік цей пілотний проєкт показав хороші результати. Тому сьогодні до переліку безоплатних послуг, які доступні пацієнту за Програмою медгарантій, ми додаємо ще радіологічне лікування та супровід пацієнтів з онкологічними захворюваннями в стаціонарних та амбулаторних умовах», – розповів міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Читайте також: Радіологічне лікування за Програмою медгарантій торік отримали понад 30 тисяч українців

Він зазначив, що завдяки цьому у 2023 році медзаклад зможе надавати якісну та безоплатну допомогу ще більшій кількості пацієнтів

У МОЗ наголосили, що «Феофанія» має потужну матеріально-технічну базу, яка дозволяє застосовувати новітні методи лікування.

Читайте також: Уряд ухвалив Програму медичних гарантій на 2023 рік

Як повідомлялося, у грудні 2021 року уряд підтримав пілотний проєкт, згідно з яким клінічна лікарня «Феофанія» долучалася до програми медичних гарантій як надавач послуг при гострому мозковому інсульті та при гострому інфаркті міокарда.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-