Суд взявся за позов Нацради про анулювання ліцензії каналу «НАШ»

Суд взявся за позов Нацради про анулювання ліцензії каналу «НАШ»

Укрінформ
Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження за позовом Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення щодо анулювання ліцензії телеканалу “НАШ 365”.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба суду.

“Окружний адміністративний суд міста Києва, ознайомившись з позовною заявою і доданими до неї матеріалами, ухвалив - відкрити провадження в адміністративній справі щодо анулювання ліцензії на мовлення для телеканалу «НАШ 365». Суд здійснюватиме розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Нацрада просить суд позбавити ліцензії телеканал «НАШ»

У суді нагадують, що Національна рада з питань телебачення та радіомовлення звернулась до суду з позовом на підставі рішення про результати позапланової безвиїзної перевірки, у якому, зокрема, йдеться про визнання наявності розпалювання національної, расової та релігійної ворожнечі та ненависті у висловлюваннях, що були поширені в ефірі ТОВ “Наш 365”.

Читайте також: У Нацраді прокоментували ситуацію з моніторингом дотримання мовного законодавства

Як повідомляв Укрінформ, Національна рада на засіданні 2 вересня застосувала 5 санкцій за поширення мови ворожнечі — дві щодо телеканалу «НАШ» і три до «Максі-ТВ».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-