Українські поліцейські поїхали до США запозичувати досвід

Українські поліцейські поїхали до США запозичувати досвід

Укрінформ
Делегація Міністерства внутрішніх справ України перебуває в США для ознайомлення з системою підготовки та навчання поліції.

Про це повідомляє Посольство України в США у Facebook.

"Посол України в США Валерій Чалий провів зустріч з делегацією МВС України, яка перебуває в США, для ознайомлення з американською системою навчання та підготовки поліції. Керівник дипломатичної установи ознайомив членів делегації з пріоритетними питаннями відносин Україна-США", - зазначається в повідомленні.

Чалий наголосив на важливості програм обміну досвідом між правоохоронними органами України та США для підтримки та незворотності реформ в Україні.

Як повідомлялося, 2 липня 2015 року Верховна Рада ухвалила закон "Про Національну поліцію». А вже 4 липня 2015 на Софійській площі у Києві співробітники нової поліції склали присягу на вірність Україні. 

Читайте також: У Харкові 700 випускників склали присягу

4 серпня Президент Петро Порошенко підписав закон «Про національну поліцію». У частині про поліцейські підрозділи патрульної поліції в Києві цей закон набув чинності з дня його публікації. У частині про поліцейські підрозділи в Одесі і Львові закон набув чинності з 20 серпня 2015 року. З вересня 2015 року Міністерство внутрішніх справ розпочало другу програму по запровадженню роботи поліцейських не тільки у великих містах, але й в маленьких містечках і селах. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-