Марина Порошенко вручила

Марина Порошенко вручила"Янгола добра" переможцю конкурсу благодійників

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Марина Порошенко вручила відзнаку "Янгол добра" Міжнародному благодійному фонду "Українська біржа благодійності", який протягом року підтримав понад 800 соціальних проектів.

Як повідомляє сайт Президента, вручення відзнаки відбулося під час ювілейної V церемонії нагородження переможців Національного конкурсу "Благодійна Україна-2016".

"За рік ви підтримали понад 800 різноманітних соціальних проектів на суму 32,4 млн гривень. А це значить, що вам вірять і вам довіряють, тому ваша команда заслуговує на цю високу нагороду", - наголосила Марина Порошенко, вручаючи відзнаку у номінації "Всеукраїнська благодійність".

Перша леді зауважила, що наша благодійність – це інвестиція у майбутнє України, а також подякувала благодійникам всієї країни за небайдужість, взаємодопомогу та незламну віру в український народ.

Під час вручення нагороди директору фонду "Українська біржа благодійності" Ірині Гуцал, дружина Президента відзначила, що це перший незалежний майданчик онлайн-благодійності в нашій державі.

Серед учасників конкурсу "Благодійна Україна-2016" – бізнес, громадські, волонтерські та благодійні організації, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, навчальні заклади, гуртки, об`єднання громадян, засоби масової інформації з усіх куточків України.

Цьогорічний конкурс особливий за рекордною кількістю учасників, розширенням кількості номінацій для відзначення волонтерської роботи і залученням закордонних організацій з Китаю, Німеччини, Польщі та США.

До церемонії нагородження долучилися голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду "Україна 3000" Катерина Ющенко, українські митці – Ірма Вітовська, Анжеліка Рудницька, Марина Одольська, Сергій Фоменко, письменник і видавець Іван Малкович, українська гімнастка Стелла Захарова, представники міністерств, а також широке коло доброчинців та людей, небайдужих до розвитку благодійності в Україні.

Національний конкурс "Благодійна Україна" - щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією "Асоціація благодійників України" з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні. Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі "Благодійна Україна" - проводиться з 2012 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-