Справа Бузини: Поліщука залишили під домашнім арештом до 2 квітня

Справа Бузини: Поліщука залишили під домашнім арештом до 2 квітня

Укрінформ
Підозрюваному у вбивстві українського журналіста Олеся Бузини Денису Поліщуку не продовжили запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, залишивши термін до 2 квітня 2016 року.

Про це на судовому засіданні Печерського районного суду заявила суддя Лариса Цокол, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Клопотання прокурора в місті Києві Мельничука про продовження строку запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту для Поліщука Дениса Валерійовича, керуючись статтею 376 Кримінально-процесуального кодексу України, залишити без задоволення», - сказала Цокол.

У коментарі кореспондентові Укрінформу адвокат Поліщука роз'яснив, що прокуророві в місті Києві відмовили у його клопотанні продовжити запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці.

«Діє попередня ухвала про домашній арешт для Дениса Поліщука до 2 квітня 2016 року. Прокурор Мельничук подав клопотання, в якому прокуратура просить продовжити строк утримання, але суддя її не ухвалила, тому діє попередня ухвала до 2 квітня 2016 року», - сказав адвокат.

Як повідомляв Укрінформ, Бузина був убитий 16 квітня 2015 року в Києві у дворі будинку, в якому жив на вулиці Дегтярівській. Підозрювані у вбивстві - мешканці Києва Андрій Медведько і Денис Поліщук були затримані 18 червня 2015 року, наразі вони перебувають під домашнім арештом.

16 лютого 2016 року ГПУ передала розслідування вбивства Бузини до Одеси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-