Військові почали розслідування щодо нападу на одеського активіста

Військові почали розслідування щодо нападу на одеського активіста

Укрінформ
Військове командування розпочало службове розслідування щодо заяви одеського активіста Дем'яна Ганула про причетність до його побиття військовослужбовців однієї з бригад.

Про це у коментарі журналістам повідомила керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

«Щодо заяви Дем'яна Ганула про участь військовослужбовців однієї з бригад у інциденті з його побиттям командуванням призначено службове розслідування. Попередньо відомо, що участь військовослужбовців бригади в цих подіях була ініційована з їх власних міркувань і ніяким чином не може асоціюватися із позицією всієї бригади. Вони не були вповноважені вирішувати ніякі питання від імені військової частини», - заявила Гуменюк.

Вона додала, що агресивну поведінку і застосування сили командування однозначно засуджує та встановить ступень провини кожного причетного до бійки.

Читайте також: За Труханова внесли понад 13 мільйонів застави - ЗМІ

Як повідомлялося, одеський активіст Дем’ян Ганул заявив про напад на нього 3 травня. За словами Ганула, до нього по допомогу звернулися незнайомі військові. Коли волонтер приїхав на зустріч з чоловіками, ті звинуватили його у тому, що він не передав їм автівку на фронт та розпочали бійку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-