Організація «Лікарі світу» підписали Меморандум про співпрацю з мережею центрів «Я – Маріуполь»

Організація «Лікарі світу» підписали Меморандум про співпрацю з мережею центрів «Я – Маріуполь»

Фото
Укрінформ
Міжнародна некомерційна організація «Лікарі світу» підписали Меморандум про співпрацю з мережею центрів підтримки переселенців «Я – Маріуполь».

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«Лікарі світу» підтримують Центри «Я – Маріуполь». Вони будуть співпрацювати з мережею центрів підтримки переселенців «Я – Маріуполь». Відповідний Меморандум підписав сьогодні мер Маріуполя Вадим Бойченко з представниками міжнародної некомерційної організації «Лікарі світу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це посилить медичний супровід маріупольців, які звертаються за допомогою до центру. Серед головних напрямків співпраці - забезпечення медикаментами та безоплатна допомога лікарів (зокрема, психолога).

За словами Бойченка, «Я – Маріуполь» – це центри підтримки та допомоги маріупольцям, де людям повертають надію.

Читайте також: У Запоріжжі відкрили центр підтримки переселенців «Я – Маріуполь»

«Сьогодні ми вже відкрили два таких центрів. В планах відкрити ще 10. Завдяки підтримці наших міжнародних партнерів ми посилюємо допомогу людям. «Лікарі світу» - це перший приклад такої співпраці. Дякую за готовність повертати життя маріупольцям», - заявив мер.

Як повідомлялося, перший центр підтримки переселенців "Я - Маріуполь" відкрили наприкінці квітня у Дніпрі, а другий 4 травня у Запоріжжі.

Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу. У заблокованому Маріуполі залишаються близько 100 тисяч мирних жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-