У Вінниці 19 вересня оголосили днем жалоби за Раїсою Панасюк

У Вінниці 19 вересня оголосили днем жалоби за Раїсою Панасюк

Укрінформ
У Вінниці середу, 19 вересня, оголошено днем жалоби за урядовим уповноваженим з питань прав людей з інвалідністю Раїсою Панасюк, яка померла від тяжкої хвороби.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«У зв’язку з передчасною смертю Раєчки Панасюк завтра у місті буде оголошено день жалоби. Це непоправна втрата для всієї вінницької громади, для всієї країни», - зазначив Моргунов.

За його словами, прощання з відомою громадською діячкою, почесною громадянкою Вінниці Раїсою Панасюк розпочнеться о 14.00 19 вересня в Будинку офіцерів. До організації її поховання долучилася Вінницька міська рада.

Читайте також: Померла урядовий уповноважений з прав людей з інвалідністю Раїса Панасюк

Як повідомляло агентство, Раїса Панасюк померла увечері 17 вересня у Вінниці. Співчуття з приводу її смерті висловив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Раїса Панасюк очолювала Громадську організацію «Гармонія», яка опікувалася проблемами інвалідів на візках і зробила величезний внесок у покращення доступності у Вінниці та в країні у цілому. У березні 2017 року її призначено урядовою уповноваженою з питань прав людей з інвалідністю. Цього ж року їй присвоєно звання «Почесний громадянин Вінниці» та звання «Заслужений працівник соціальної сфери України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-