Ремонтники почали відновлювати пошкоджені ЛЕП в Авдіївці - Жебрівський

Ремонтники почали відновлювати пошкоджені ЛЕП в Авдіївці - Жебрівський

Укрінформ
В Авдіївці працює бригада з відновлення електропостачання для місцевого населення.  

Про це голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський написав у Facebook.  

"Щойно в Авдіївці мали відео-зв’язок із Президентом України. Доповів про ситуацію із відновленням енергопостачання у місто. Доповів, що зараз усі наші зусилля спрямовані на відновлення енергопостачання для мешканців міста. В даний момент бригада електромонтажників працює на місці пориву одного із вводів ЛЕП. Петро Порошенко погодив алгоритм наших дій.  Комунальні служби, підрозділи ДСНС та CIMIC максимально використовують світлий час доби, щоб відремонтувати пошкоджені обстрілом будинки мешканців міста та об'єкти інфраструктури", - написав Жебрівський. 

Як повідомляв Укрінформ, 30 січня внаслідок бойових дій місто Авдіївка було повністю знеструмлене. Було пошкоджено електропостачання Авдіївки, Авдіївського коксохіму і Донецької фільтрувальної станції. 

1 лютого енергетикам ДТЕК і коксохіму був наданий “зелений коридор”,  бригада почала виконувати відновлювальні роботи, однак енергетики були змушені припинити роботи, коли почався раптовий обстріл.

2 лютого “режим тиші” також не дотримувався. Бригада виїхала для відновлення, але знову була змушена повернутися через відновлення обстрілу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-