Камінь бурштину рекордної ваги вилучили в рівненського підприємця

Камінь бурштину рекордної ваги вилучили в рівненського підприємця

Фото
Укрінформ
Під час обшуків у рівненського підприємця, який продавав фальсифіковані алкогольні напої, вилучено велику партію бурштину, у т.ч. камінь вагою 1,8 кг, орієнтовною вартістю 1 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України. 

«Співробітниками податкової міліції Рівненської області в ході проведення операції «Акциз-2016» та супроводження матеріалів кримінального провадження, зареєстрованого за ст. ст. 204, 199 КК України, проведено низку заходів. У результаті встановлено, що один із підприємців Рівненської області здійснює транспортування, зберігання та реалізацію алкогольних напоїв з марками акцизного податку, які містять ознаки підробки. При цьому даний підприємець не мав відповідної ліцензії на торгівлю алкогольними напоями. В рамках кримінального провадження проведено 4 обшуки за місцем проживання фігуранта та в місцях здійснення ним незаконної діяльності.

За результатами обшуків вилучено підакцизних товарів орієнтовною вартістю 280,6 тис. грн. та 20 тисяч доларів США. Окрім того, у підприємця вилучено 7,75 кг бурштину-сирцю різних фракцій орієнтовною вартістю 1 млн грн, в т.ч. один камінь вагою 1,8 кг орієнтовною вартістю 375 тис. грн», - йдеться у повідомленні.

Загальна вартість вилучених товаро-матеріальних цінностей становить близько 1,8 млн грн.

Слідчі дії тривають.

Фото: ДФС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-