Зеленський візьме участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад та Нацради реформ

Зеленський візьме участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад та Нацради реформ

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський у четвер, 29 липня, візьме участь у спільному засіданні президії Конгресу місцевих та регіональних влад і Національної ради реформ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

"У четвер, 29 липня, о 15:00 Президент України Володимир Зеленський візьме участь у спільному засіданні президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Главі держави та Національної ради реформ", - розповіли в ОП.

За результатами засідання планується брифінг учасників заходу.

Засідання проводитиметься у столичному КВЦ «Парковий».

Читайте також: Єрмак розповів про унікальність Конгресу місцевих і регіональних влад

Як повідомляв Укрінформ, 4 березня глава держави затвердив Положення про Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові, згідно з яким він є консультативно-дорадчим органом, а серед основних його завдань - сприяння ефективному завершенню реформи місцевого самоврядування та налагодження ефективної взаємодії державних органів, моніторинг суспільно-політичних і соціально-економічних процесів, що відбуваються в державі на регіональному та місцевому рівнях.

3 червня головою Палати місцевих влад Конгресу було обрано Львівського міського голову Андрія Садового, його заступниками — мерів Житомира та Дніпра Сергія Сухомлина та Бориса Філатова.

8 червня головою Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад обрано очільника Одеської ОДА Сергія Гриневецького, а його заступниками - очільників Миколаївської облради Ганну Замазєєву й Чернівецької ОДА Сергія Осачука.

Фото: Форум Україна 30

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-