Директор Держбюро розслідувань назвав підробкою

Директор Держбюро розслідувань назвав підробкою "підпис дружини" на ухвалі суду

Укрінформ
Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба повідомив про підробку ухвали та підпису судді Шевченківського районного суду м. Львова і одночасно його дружини. 

Відповідна інформація оприлюднена на сайті відомства у Facebook.

"Важливо з’ясувати, хто стоїть за фальсифікацією даної ухвали та підпису судді, що є злочином. Навіщо, думаю, і так зрозуміло. Потенційна криза, пов’язана з моєю родиною, мала вдарити по репутації Державного бюро розслідувань, яке вже цього року розпочне розслідування. Хочу звернутись до організаторів цього злочину – не вийде. Розраховую, що прокуратура області у швидкі терміни надасть відповідну оцінку, що унеможливить спекуляції з цього питання", – зазначив Труба.

У повідомленні йдеться, що до  Шевченківського районного суду м. Львова надійшло звернення нібито від працівника одного з посольств щодо підтвердження автентичності ухвали, яку начебто винесла та підписала суддя цього суду.

Ухвала стосується оголошення у розшук особи, яка обвинувачується у скоєні злочину проти основ національної безпеки України (підслідність Служби безпеки України).

Читайте також: Труба передав конкурсній комісії вимоги на 26 керівних посад у ДБР

Шевченківський районний суд м. Львова повідомив прокуратуру Львівської області, що обвинувальний акт, про який йдеться у зверненні посольства, до суду не надходив. Відповідно суддя його не розглядала та не виносила ухвалу. Це означає, що документ було підроблено.

Труба вважає підробку ухвали та підпису судді, яка є його дружиною,  злочином та спробою дискредитації його родини та його особисто як директора ДБР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-