У НАБУ розповіли, яка готувалася схема приватизації ОГХК

У НАБУ розповіли, яка готувалася схема приватизації ОГХК

Укрінформ
Звинувачення на адресу Національного антикорупційного бюро України у буцімто зриві приватизації та блокуванні високоприбуткової діяльності ПАТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» (далі – ОГХК) не відповідають дійсності і відволікають увагу суспільства від реального стану справ у ОГХК.

Про це йдеться у заяві НАБУ.

"З матеріалів розслідування, зібраних під процесуальним керівництвом прокурорів САП, зокрема аудіозапису телефонних розмов одного з підозрюваних, вбачається, що керівництво компанії, готувалося до здійснення приватизації ОГХК, ймовірно, на свою користь", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за версією детективів, організатори схеми не бажали розвивати компанію, виводили з неї фінансові ресурси, скорочували штат працівників, при цьому домовляючись про постачання продукції на тимчасово окуповану територію на Сході країни.

Досудове розслідування за даними фактами триває.

Детективи НАБУ наприкінці січня затримали посадових осіб ПАТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» за підозрою у зловживанні службовим становищем, що завдало збитків підприємству на суму понад 300 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-