Трагедія МН17 зблизила Україну і Нідерланди - Порошенко

Трагедія МН17 зблизила Україну і Нідерланди - Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що трагедія МН17 зробила Україну і Нідерланди ближчими, та висловив сподівання, що кримінальний звіт щодо МН17 підтвердить очевидні факти.

Про це Порошенко заявив під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Трагедія МН17 лише зробила наші країни набагато ближчими одне до одного, бо ми розуміємо, наскільки маємо спільні загрози і наскільки маємо спільно шукати відповіді. Я подякував пану прем'єр-міністру за підтримку кандидатури України у Раді безпеки ООН, де Україна тепер буде представляти у тому числі жертв трагедії МН17, аби ті, хто скоїв цей жахливий злочин, опинилися на лаві підсудних. Я сподіваюся, що кримінальне розслідування, яке буде завершено цього року, продемонструє усьому світу, хто за цим стоїть. Ми це знаємо і так, але це буде прозоре підтвердження", - сказав Порошенко.

Президент також поінформував, що обговорив з Рютте Угоду про асоціацію з ЄС та зону вільної торгівлі (ЗВТ), яка вступає в силу 1 січня 2016 року.

"Ми також говорили про те, що пліч-о-пліч маємо стояти після терористичних атак у Парижі проти загрози тероризму", - резюмував Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-