Уряд призначив керівника Морської адміністрації

Уряд призначив керівника Морської адміністрації

Укрінформ
Кабінет Міністрів на засіданні 4 серпня призначив Віталія Кіндратіва на посаду голови Державної служби морського та річкового транспорту України (Морської адміністрації).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінінфраструктури у Фейсбуці.

Зазначається, що призначення відбулося за результатами відкритого конкурсу на посаду керівника Морської адміністрації.

Віталій Кіндратів у 2018-2020 роках очолював директорат стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства інфраструктури.

Раніше також обіймав посади заступника голови Миколаївської ОДА, головного консультанта-інспектора головного департаменту регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента. Загалом має понад десятирічний досвід роботи на керівних посадах в центральних органах виконавчої влади, зокрема в Міндовкілля, Мінрегіоні.

Як повідомлялося, виконання обов’язків голови Державної служби морського та річкового транспорту України тимчасово було покладено на заступника директора департаменту – начальника відділу державного нагляду на морському та річковому транспорті департаменту державного нагляду (контролю) та безпеки судноплавства Олексія Геращенка. Конкурс на посаду голови Державної служби морського та річкового транспорту України було оголошено 10 червня 2021 року.

Фото: пресслужба Миколаївської ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-