Українські продукти продаватимуть у Катарі - погодили ветеринарні сертифікати

Українські продукти продаватимуть у Катарі - погодили ветеринарні сертифікати

Укрінформ
Погоджено низку ветеринарних сертифікатів на експорт м’яса та м'ясопродуктів, молока та молочних продуктів, столових яєць та яєчних продуктів, риби та рибопродуктів та інших харчових продуктів з України до Катару.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

“Компетентні органи України та Держави Катар погодили форми міжнародних ветеринарних сертифікатів для експорту м'яса та м'ясних продуктів (зокрема м'яса птиці та яловичини), молока та молочних продуктів, столових яєць та яєчних продуктів, риби та рибопродуктів, а також перероблених харчових продуктів з України до Держави Катар”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з формами сертифікатів можна детально ознайомитися за посиланням на офіційному сайті Держспоживслужби у розділі “Міжнародне співробітництво”.

Читайте також: НБУ минулого тижня придбав на валютному ринку $102,7 мільйона

Як повідомляв Укрінформ, український сертифікат Halal на продукцію тваринного походження визнано в Малайзії. Департамент ісламського розвитку Малайзії (JAKIM) надав статус іноземної установи, сертифікати якої визнаються на території Малайзії, українському Центру сертифікації ”Халяль” на період із 22 січня 2019 року до 22 січня 2021 року. Це створює додаткові можливості для виходу на ринки більш, ніж 50 держав світу. Система визнання іноземних сертифікатів Halal Департаментом ісламського розвитку Малайзії визнана однією з найсуворіших та найавторитетніших більшістю країн мусульманського світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-