Більше половини України вже підключено до опалення - Зубко

Більше половини України вже підключено до опалення - Зубко

Укрінформ
Загалом по Україні станом на сьогодні підключено до опалення 55% об'єктів. Зокрема, розпочато підключення житлового сектору до опалення у столиці.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко під час селекторної наради з питань готовності до осінньо-зимового періоду 2016/17 року, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Технічний стан готовності – 100%, зараз ми будемо говорити про підключення до тепла житлового сектору, соціального сектору. На підключення впливає температурний режим, бо 15 жовтня ще не наступило. Загальний стан підключення по країні дорівнює 55%», - сказав Зубко.

За його словами, у чотирьох областях України, зокрема Херсонській, Одеській, Луганській і Донецькій, температурний режим ще не підійшов до включення опалення.

«Також хотів би відзначити області, які уже практично на 100% підключили і житловий сектор, і соціальний: Івано-Франківська, Львівська, Волинська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська, Кіровоградська, ну і місто Київ сьогодні почало підключати житловий сектор, це 16%. Вчора були уже підключені всі соціальні об’єкти», - зазначив Зубко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-