Гройсман закликав французів інвестувати в Україну

Гройсман закликав французів інвестувати в Україну

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман закликав французький бізнес активно інвестувати в Україну.

Про це він сказав, відкриваючи Французько-Український бізнес-форум у Парижі, повідомляє Урядовий портал.

"Інвестуйте в Україну, отримуйте прибутки, реінвестуйте їх і будьте успішними, а ми будемо усіляко цьому сприяти", - сказав Гройсман.

Він запевнив присутніх в тому, що уряд усіляко сприятиме захисту та успіху іноземного бізнесу в Україні, що буде запорукою економічного зростання країни.

"Наше завдання, наш пріоритет - це ваш успіх. Ваш успіх - це розвиток і зростання нашої країни", - наголосив Гройсман.

Прем’єр запевнив, що буде все робити для того, щоб інвестори в Україні були успішними, «щоб кожне євро, долар, гривня, які інвестується в Україну, були захищеними, щоб ви відчували, що йде не тільки процес реформ, а й є результати".

Він зазначив, що уряд структурував пріоритети необхідних реформ. Так, на порядку денному КМУ - зміна система управління, боротьба з корупцією, ефективна система правосуддя, дерегуляція, масштабна приватизація, зокрема на ринку фармацевтики.

Зокрема, вперше за 25 років в Україні була запроваджена ринкова ціна на природний газ. Також розпочата реформа митної служби, напрацьовані зміни до податкового законодавства для того, "щоб воно було зрозумілим і доброзичливим щодо бізнесу".

В Україні сформоване усе необхідне антикорупційне законодавство, в якому передбачені одні з найбільш жорстких вимог до державних службовців, зазначив Гройсман.

Уряд вживає інших заходів, спрямованих на те, щоб бізнес в Україні було вести зручно і безпечно. "Наше завдання - створити умови, в яких ви 100% використаєте свій досвід і можливості і потенціал України. Тільки спільно ми можемо досягати успіху", - наголосив він.

Прем'єр зазначив, що серед найбільш пріоритетних галузей для інвестування в Україні - енергетика, машинобудування, галузь сільського господарства, фармацевтична сфера, ІТ, деревообробна галузь, легка промисловість, інфраструктура.

За його словами, уряд налагодив постійний діалог з бізнесом для того, щоб розуміти їхні щоденні питання і максимально реагувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-