Посольство України в США співпрацюватиме з українськими освітянами Америки

Посольство України в США співпрацюватиме з українськими освітянами Америки

Укрінформ
Посольство України в Сполучених Штатах та Шкільна Рада Українського конгресового комітету Америки реалізують спільні проекти в освітній сфері.

Відповідну домовленість було досягнуто під час зустрічі дружини Посла України в США Валерія Чалого Людмили Мазуки з освітянами української громади США, повідомляє прес-служба української дипустанови у Вашингтоні.

"У ході дружньої бесіди було обговорено низку питань практичної взаємодії Посольства та Шкільної Ради Українського конгресового комітету Америки та домовлено реалізувати у найближчій перспективі низку спільних проектів в освітній сфері", - йдеться у повідомленні.

На зустрічі були присутні: виконавчий секретар Шкільної Ради УККА (ШР УККА об’єднує близько 50 шкіл українознавства на території США), директор Дитячого центру "Барвінок" (м. Нью-Йорк) Світлана Хмурковська-Фай, викладач школи українознавства "Нова Українська Хвилька" (м.Бруклін) Лариса Заник, директор школи українознавства ім. Тараса Шевченка (м. Бесезда, шт.Меріленд) Олег Врецьона та викладач української мови цієї школи Анастасія О’Доннел.

Також до переговорів приєдналися й гості з України - письменник Степан Процюк, редактор української Вікіпедії Антон Процюк та Голова Громадської організації "Ініціатива" Олександр Хотюк.

Наприкінці заходу Мазука вручила присутнім книжкові подарунки і сувеніри.

Фото: usa.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-