Оголосили дати проведення кінофестивалю «Молодість» у 2024 році

Оголосили дати проведення кінофестивалю «Молодість» у 2024 році

Укрінформ
Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» оголосив дати нового сезону: 53-й фестиваль відбудеться з 26 жовтня по 3 листопада 2024 року в місті Києві.

Про це йдеться в заяві фестивалю, яка є в розпорядженні Укрінформу.

Як зазначається, у 2023 році «Молодість» стала кіноподією в Україні, що відбулася повністю в офлайн-форматі. Святкуючи 30-річне членство в FIAPF, фестиваль показав 128 повнометражних та короткометражних фільмів в кінотеатрах столиці.

У 2024 році буде визначено таких переможців у Міжнародній програмі: гран-прі за найкращий фільм із призом у 5 тис. дол. та статуетка «Скіфський олень», приз у 2 тис. дол. та статуетка «Скіфський олень» за кращий фільм у кожній категорії міжнародної програми; приз за найкращий фільм національної конкурсної програми повнометражних та короткометражних фільмів (50 тис. грн та статуетка «Скіфський олень»).

Також рішенням дирекції кінофестивалю було призначено призовий фонд у розмірі 2 тис. дол. для переможців програм Teen Screen та Sunny Bunny.

Читайте також: Фестиваль короткометражних фільмів KISFF пройде у чотирьох містах

На платформі FilmFreeway розпочато прийом заявок до участі у національному та міжнародному конкурсах за всіма категоріями. Термін подачі фільмів: 1 грудня 2023 року – 1 серпня 2024 року.

Як повідомлялося, заснований у 1970 році, кінофестиваль «Молодість» – єдиний міжнародний кінофестиваль в Україні з акредитацією міжнародної асоціації кінопродюсерів FIAPF, та одна із найбільших кіноподій у Східній Європі. В 1993 році вперше було представлено нагороду – Скіфського оленя, за який змагатимуться учасники і 53-ої кіноподії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-