На Івано-Франківщині знімають український містичний трилер

На Івано-Франківщині знімають український містичний трилер

Укрінформ
Зйомки фільму Сергія Альошечкіна "Морена", що створюється за підтримки Держкіно, стартували в селі Микуличин на Івано-Франківщині.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства з питань кіно. 

"Проект "Морена" - один із переможців 9 конкурсного відбору Держкіно. Загальний бюджет фільму - 39 мільйонів гривень, з них половина - за рахунок Держкіно. Крім Івано-Франківської області, зйомки пройдуть на Буковині та Київщині і триватимуть до кінця серпня. На екрани стрічка вийде навесні-влітку 2018 року", - йдеться у повідомленні. 

Сергій Альошечкін - режисер, сценарист та оператор-постановник фільму. Продюсер - Геннадій Богук.

Головні ролі виконують молоді актори Тая Щурук, Ірина Громадська, Ілля Валянський. Також у фільмі  знімаються досвідчені актори Василь Баша, Олександр Печериця та Олександр Мельник.

Фільм - про споконвічну боротьбу добра зі злом. В основі сценарію історія сучасної молодої відьми Іванки, розбещеної доньки владного батька, яка у гонитві за задоволенням не гребує нічим. Місцеві жителі прозвали її Мореною, на честь купальського опудала, що символізує зло, підступність і жорстокість. На шляху їй трапляється столична студентка Аня, котра приїхала на відпочинок до батьків разом зі своїм хлопцем Юрком. Хлопець зацікавив Іванку... 

Як розповів режисер, зйомки "Морени" планувались на Поліссі, проте під час пошуку відповідних локацій дійшли висновку, що кращого місця за Карпати немає. "У нас досить складний постановочний фільм, і локації в ньому - це не просто красиві пейзажі, а частина потрібної атмосфери. Зокрема, одна із ключових сцен стрічки відбуватиметься на підвісному мосту, який мав би бути максимально екстремальним і небезпечним. Такий міст ми знайшли саме у Микуличині", - сказав Альошечкін.

Читайте також: Держкіно: фільм "Вулкан" уже на завершальній стадії виробництва

За словами продюсера, "Морена" - це горор з елементами етнічної містики та трилера. "У сценарії дуже чітка драматургія. Несподівані повороти та динамічний сюжет не дадуть глядачеві занудьгувати ні на мить. Нові молоді талановиті актори, не зіпсовані жанром мелодраматичних серіалів, здивують навіть найвибагливішого глядача своєю органікою та харизмою. Крім того, у фільмі буде багато еротичних сцен, майстерно знятих оператором-постановником Сергієм Альошечкіним", - запевнив Богук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-