Рік був складним, але ЗСУ зробили хорошу роботу - Зеленський в інтерв’ю Fox News

Рік був складним, але ЗСУ зробили хорошу роботу - Зеленський в інтерв’ю Fox News

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відзначив великі перемоги України з початку війни з Росією.

Про це він заявив в інтерв’ю на передовій з провідним політичним ведучим Fox News Бретом Баєром, повна версія якого вийде в ніч з четверга на пʼятницю за київським часом, передає Укрінформ.

«За ці два роки вони (росіяни – ред.) окупували Харківську область, зараз ми перебуваємо в цьому регіоні», - сказав Зеленський в інтерв’ю, прев'ю до якого опублікував телеканал.

«Ми розблокували Чорне море, тепер у нас є зернові маршрути тощо, ми знищили багато кораблів російського флоту… Це ми зробили впродовж двох років. Так, останній рік був для нас здебільшого складним, але... те, що було зроблено, я вважаю хорошою роботою», - додав Президент.

Зеленський, перебуваючи менш як за два з половиною кілометри від російських позицій і виступаючи під звуки артилерійських пострілів, похвалив роботу ЗСУ та їхні успіхи на противагу єдиному досягненню Росії - взяттю Авдіївки, що стало найбільшою перемогою за дев'ять місяців для Москви, зазначає Fox News.

Також Президент висловив своє розчарування «бюрократією» як перешкодою для отримання необхідної підтримки для України, а також браком технологій і зброї. Під час розмови з Баєром він наголосив, що «час - це гроші».

Читайте також: Зеленський анонсував нові безпекові угоди з країнами-партнерами

Зеленський також наполягав на необхідності поставок від таких союзників, як США, розуміючи, що підтримка боротьби України в Конгресі слабшає, передає Fox News.

«Ми повинні вижити. Ми повинні знайти якісь паралельні кроки або правила, але... ви розумієте, що ця допомога має вирішальне значення. Без неї... у нас буде все більше і більше таких героїчних хлопців, які будуть в лікарнях, тому що якщо у вас немає реального щита, який захищає, і потужної артилерії... ви будете втрачати людей», - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, американський телеканал Fox News анонсував інтерв’ю з Президентом України Володимиром Зеленським. Воно вийде у програмі Брета Баєра «Спеціальний репортаж» у четвер о 18:00 за східноамериканським часом (в п’ятницю о 1:00 за Києвом). Розмова відбулася менш як за два з половиною кілометри від російських позицій, що стало першим інтерв'ю з українським Президентом на лінії фронту від початку повномасштабної війни.

Читайте також: 69% українців вважають, що Зеленський має бути Президентом до кінця воєнного стану

Баєр поговорив із Зеленським про річницю війни, дебати в Конгресі щодо надання допомоги Україні та останні події на фронті.

Журналіст побував із Зеленським на військовому брифінгу та врученні медалей військовим, відвідав госпіталізованих солдатів, які дістали поранення в бою.

Фото: Fox News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-