Окупанти 11 разів зривали «тишу», загинув український боєць

Окупанти 11 разів зривали «тишу», загинув український боєць

Укрінформ
З початку доби російські окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню, один український військовослужбовець отримав смертельні поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу операції Об'єднаних сил.

«Російсько-окупаційні війська продовжують вести обстріли позицій українських захисників з метою подальшого звинувачення у порушенні режиму припинення вогню. З початку цієї доби зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, з яких 9 по позиціях українських захисників та 2 обстріли цивільної інфраструктури», - ідеться в повідомленні.

Так, неподалік населених пунктів Піски та Водяне, що на Приазов’ї, ворог відкривав вогонь з артилерійських установок 122-го калібру, мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту Широкине ворог використовував великокаліберні кулемети, а біля селища Невельське - зі станкових протитанкових гранатометів.

«Внаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення, несумісні з життям», - поінформували в штабі.

Читайте також: У зоні ООС загинув 22-річний військовий із Миколаївщини

Також повідомляється, що в районі населеного пункту Водяне противник двічі здійснив артилерійський обстріл цивільної інфраструктури.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські бійці відкривали вогонь у відповідь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-