Бойовики понад дві години обстрілювали позиції сил АТО під Луганським - штаб

Бойовики понад дві години обстрілювали позиції сил АТО під Луганським - штаб

Укрінформ
У зоні проведення АТО бойовики з початку доби здійснили 8 обстрілів, у тому числі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Загалом від опівночі російсько-терористичні війська здійснили 8 прицільних обстрілів позицій сил АТО. Майже у кожному випадку українські захисники відповідали окупанту прицільним вогнем", - йдеться у вечірньому зведенні.

За даними штабу, на Луганському напрямку зафіксовано два факти порушення "тиші". Посеред ночі незаконні збройні формування із гранатометів різних типів стріляли по оборонних укріпленнях довкола Луганського. На світанку бойовики поновили провокації і з такого самого озброєння понад дві години обстрілювали опорні пункти силовиків у цьому районі, на що українські бійці були змушені дати адекватну відповідь.

Читайте також: АТО: на Луганському напрямку бойовики застосували міномети та 152-мм артилерію

На Донецькому напрямку активність бойовиків зосереджувалась у передмісті Мар’їнки. Тут упродовж дня НЗФ неодноразово вели вогонь із мінометів різних калібрів та всього спектру піхотного озброєння. Крім того, з гранатометів обстріляли оборонців Кам’янки і Водяного, інформують у штабі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-