Під Зайцевим ворог обстріляв українських військових з БМП

Під Зайцевим ворог обстріляв українських військових з БМП

Укрінформ
Станом на 18.00 24 вересня у районі проведення АТО обстановка не зазнала суттєвих змін. Бойовики продовжували обстріли українських позицій. Щоправда, ворог не застосовував міномети та інше важке озброєння.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Зранку на Донецькому напрямку російські окупанти двічі били з озброєння БМП по укріпленнях сил АТО у районі Зайцевого. Наші військові вогнем у відповідь примусили противника дотримуватись режиму тиші. А близько 11 години поблизу Луганського, під час обстрілу опорного пункту українських військ з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, отримав поранення один український воїн", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Приморському напрямку загарбники застосовували стрілецьку зброю на підступах до Водяного і Павлополя. А великокаліберний кулемет противника вночі працював поблизу Мар’їнки.

Читайте також: Бойовики порушують "тишу" на всіх напрямках, найгарячіше - в районі Авдіївки

Загалом від опівночі російсько-окупаційні угруповання 9 разів порушили перемир’я.

Поряд з обороною лінії розмежування українські військові щоденно допомагають місцевому населенню.

"Так, наші групи цивільно-військового співробітництва беруть участь у проведенні ремонтно-відновлювальних робіт магістрального водогону «Горлівка-Торецьк» - поблизу шахти Гагаріна та селища Зайцеве. А у Водяному та Первомайському наші офіцери координують роботу громадської організації з відновлення пошкоджених та зруйнованих будівель. Крім того, українські військові забезпечують охорону і супровід працівників громадської організації «Лікарі без кордонів», які надають допомогу місцевому населенню у Нетайловому та Опитному", -  інформує штаб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-