Німецькі спецслужби перевіряють зв’язки терориста з Орландо - ЗМІ

Німецькі спецслужби перевіряють зв’язки терориста з Орландо - ЗМІ

Укрінформ
Спецслужби Німеччини перевіряють інформацію про можливий зв'язок терориста з Орландо Омара Матіна зі співробітником німецького аеропорту Франкфурта-на-Майні.

Про це у п'ятницю пише газета Rheinische Post.

"Очевидно, існують ще зв'язки вбивці з Орландо з Німеччиною: спецслужби перевіряють повідомлення про можливі контакти Омара Матіна з аеропортом Франкфурта", - йдеться у повідомленні.

Приводом для перевірки стала інформація американського ФБР, яке при перевірці оточення Матіна виявило підозрілі зв'язки 29-річного громадянина США з афганцем, що працює у франкфуртському аеропорту.

Повідомляється, що цей 57-річний афганець кілька місяців тому збирався приїхати з Франкфурта у США до Омара Матіна, проте йому було відмовлено у візі без пояснення причин. Тепер справу розглядатимуть німецькі спецслужби.

Як раніше повідомляв Укрінформ, перевіряється також інформація щодо батька Омара Матіна Седика Матіна, який 2013 року у відеозверненні в Youtube закликав жертвувати на рахунок в банку у Дюсельдорфі на його політичну кар'єру в Афганістані (правда, рахунок був закритий через рік і на нього надійшли лише два перекази - на 100 і 70 євро). Рік тому Матін Седік навіть виставляв свою кандидатуру на президентських виборах у країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-