У США готуються до «снігопаду століття»

У США готуються до «снігопаду століття»

Укрінформ
Авіакомпанії США скасовують тисячі авіарейсів через наближення сильного снігопаду. Так, авіакомпанія United оголосила про припинення всіх польотів в Середньоатлантичному регіоні США з 16 години п'ятниці за місцевим часом.

Інші авіакомпанії можуть послідувати її прикладу, повідомляє "Комерсант".

Десятки аеропортів, включаючи аеропорти столичного регіону — Вашингтона і околиць — розмістили попередження про можливе скасування рейсів. Деякі великі пересадочні вузли, такі як Шарлотт у Північній Кароліні, оголосили про майже повне скасування рейсів — починаючи з другої половини дня і до поліпшення погодних умов.

Як очікується, сьогодні і в суботу на атлантичному узбережжі США пройдуть сильні снігопади, в окремих районах може випасти до 60 сантиметрів снігу — рекордна кількість з 1922 року. Найбільше снігу повинно випасти у Вашингтоні, також у центрі стихії виявляться Нью-Йорк, Філадельфія, Балтімор і Шарлотт.

Тим часом національна гвардія (внутрішні війська) США мобілізує сили для боротьби зі снігопадом в штаті Вірджинія на атлантичному узбережжі США, повідомив у четвер Пентагон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-