У Львові ІТ-бізнес допомагає студентам в освоєнні новітніх технологій

У Львові ІТ-бізнес допомагає студентам в освоєнні новітніх технологій

Укрінформ
Студенти Львівської політехніки за сприяння GlobalLogic створили прототип системи безпеки, який відрізняє живу людину від зображення. 

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ. 

Міжнародна IT-компанія GlobalLogic упродовж 2021 року здійснювала інвестиції в розвиток IT-освіти на базі Національного університету «Львівська політехніка».

Так, два проєкти від команд вишу отримали грант від GlobalLogic у рамках GL Education. Серед проєктів – чат-бот (підказник) із дисциплін "Машинне навчання", "Глибинне навчання" та запуск онлайн-курсу про принципи роботи сенсорів. Упродовж року експерти компанії співпрацювали з командами та допомогли впровадити проєкти.

Загалом компанія передала університету навчальне обладнання (Embedded Starter Kits) для семи спільних курсів та понад 300 одиниць комп’ютерної техніки. Також на базі вишу GlobalLogic відкрила навчальну лабораторію та спільні IT-курси з кафедрою систем штучного інтелекту.

Читайте також: На Рівненщині організували безкоштовні «цифрові» воркшопи

Зазначається, що Львів залишається  третім найбільшим центром України за кількістю інженерів. Наразі у регіоні живе і працює 26,5 тисяч технічних спеціалістів.

GlobalLogic допомагає провідним світовим брендам проєктувати та створювати інноваційні продукти, платформи й цифрові рішення для сучасного світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-