У Хмельницькому покажуть інтерактивну дитячу виставу про правила дорожнього руху

У Хмельницькому покажуть інтерактивну дитячу виставу про правила дорожнього руху

Відео
Укрінформ
У Хмельницькому покажуть інтерактивну виставу-казку для дітей «Світлофор Моргайко», яка в ігровій формі навчає правилам дорожнього руху.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.

«Прем’єру інтерактивної вистави-казки про правила дорожнього руху представлять глядачам в Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі ім. Михайла Старицького. Вона про пригоди звірят-втікачів і розрахована на глядачів від п’яти до 15 років, в ігровій формі навчає юних глядачів правилам дорожнього руху», - йдеться у повідомленні.

За словами головного режисера театру Дмитра Гусакова, головні герої вистави – троє звірят Тигрик, Мавпочка і Медвежа, котрі втікають з цирку і потрапляють на вулицю. Через те, що події відбуваються місті, вони, не знаючи правил дорожнього руху, порушують їх. На дорогах герої вистави зустрічають полісмена Світлофоренка Миколу Гнатовича, який пропонує їм відвідати школу дорожньої абетки.

Читайте також: Про песика Гуфі, «пластикові» острови і правила порятунку від сміття

У виставі є значна інтерактивна складова, яка дозволяє акторам повчати в ігровій формі дітей-глядачів, які на період вистави стають учасниками дійства.

Прем’єра інтерактивної вистави-казки «Світлофор Моргайко» відбудеться 27 лютого.

Фото: sherbanivska-gromada.gov.ua, відео: Суспільне. Поділля

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-