Держдеп підтвердив дату зустрічі Помпео з Путіним у Сочі

Держдеп підтвердив дату зустрічі Помпео з Путіним у Сочі

Укрінформ
Держсекретар США Майк Помпео зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним й главою Міністерства закордонних справ РФ Сергієм Лавровим у вівторок у Сочі.

Про це йдеться у заяві речниці Державного департаменту США Морган Ортагус.

“Держсекретар Помпео приїде до російського Сочі 14 травня на зустріч з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим та президентом Путіним для обговорення широкого спектру двосторонніх та багатосторонніх викликів”, - йдеться у заяві.

Ортагус додала, що напередодні цієї зустрічі, у понеділок, Помпео приїде до посольства США у Москві на зустріч з американськими бізнесменами.

Читайте також: Заступник помічника Помпео подякував за співпрацю команді Порошенка

Як повідомлялося, 7 травня офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила про підготовку до переговорів держсекретаря США Майка Помпео і глави МЗС Росії Сергія Лаврова 14 травня в Сочі. Ця зустріч стане другою за поточний місяць: 6 травня Лавров і Помпео провели переговори в фінському Рованіємі. Зустріч тривала близько години - в розвиток телефонної розмови президентів РФ Володимира Путіна і США Дональда Трампа, 3 травня. Вважається, що основна тема цих переговорів - підтвердження позиції Вашингтона щодо ситуації у Венесуелі: режим Мадуро, який підтримує Москва, має залишити цю країну. Ймовірно також буде порушено українське питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-