США спростували фейк про літак, збитий терористами ІДІЛ в Іраку

США спростували фейк про літак, збитий терористами ІДІЛ в Іраку

Укрінформ
Центральне командування Збройних сил США офіційно спростувало інформацію про втрату одного бойового літака в Іраку від рук терористів угруповання "Ісламська держава".

Про це йдеться на сторінці Центрком у твітері, передає Укрінформу.

"Повідомлення, що ІДІЛ збило американського літак біля провінції Анбар, є неправдою. Всі літаки США і коаліції перераховані на цей час", - зазначається в дописі.

Командування таким чином надало відповідь на інформацію у ЗМІ, які пов'язують з "Ісламською державою", що бойовикам начебто вдалося поцілити один із американських літаків, які беруть участь у кампанії проти ІД на території Іраку.

Нагадаємо: Центрком – структура, яка об'єднує види Збройних сил США у складі Міністерства оборони та відповідає за підготовку й ведення військових операцій Сполучених Штатів, а також підтримку військових контактів з військовими в країнах Близького Сходу та Центральної Азії.

Командування було створене у 1983 році і є одною з дев'яти подібних структур в складі американського оборонного відомства. Штаб Центркому розташований на військово-повітряній базі ВПС США у штаті Флорида.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-