Низка земель Німеччини відкриває готелі для внутрішніх туристів

Низка земель Німеччини відкриває готелі для внутрішніх туристів

Укрінформ
У ФРН з 25 травня починає відновлюватися внутрішній туризм – у кількох федеральних землях готелі відкривають свої двері для місцевих мандрівників.

Про це пише DW.

«Заборона на в'їзд до низки федеральних земель Німеччини без поважних причин скасовується з понеділка, 25 травня», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що готелі та кемпінги у Мекленбурзі-Передній Померанії, Берліні, Бранденбурзі та Нижній Саксонії зможуть приймати туристів з інших федеральних земель Німеччини за наявності у них попереднього бронювання. Готелям дозволено працювати не на повну потужність – вони можуть заселяти гостей лише на 60 відсотків.

Водночас обмеження на в'їзд і надалі діятимуть для туристів, які бажають відвідати територію цих федеральних земель без ночівлі.

Читайте також: Греція в середині червня відкривається для туристів з 20 країн

У Саксонії-Ангальт готелі для туристів з інших федеральних земель планують відкрити з 28 травня, у Баден-Вюртемберзі – з 29 травня. У Баварії готелі та кемпінги зможуть приймати клієнтів з 30 травня.

Скрізь у готелях мають дотримуватися норм гігієни та дистанції. У багатьох землях також залишили обов'язкове носіння масок, принаймні для співробітників. Однак у Бранденбурзі цей пункт – лише на рівні рекомендації.

Контакти між клієнтами готелів і персоналом мають зводитися до мінімуму. Так само підприємствам галузі потрібно буде демонструвати власні концепції дотримання гігієнічних та протиепідемічних норм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-