Світоліна: Тенісні чиновники до кінця не розуміють ситуації в Україні

Світоліна: Тенісні чиновники до кінця не розуміють ситуації в Україні

Укрінформ
Еліна Світоліна прокоментувала дії тенісних структур на підтримку України та розповіла про те, як зіткнулася з першими днями війни.

Тенісистка заявила, міжнародні організації у цьому виді спорту до кінця не розуміють всієї ситуації в нашій країні, передає Укрінформ.

«У мене був дуже важкий період, особливо на початку війни. За кілька днів до цього я дізналася, що вагітна, а потім розпочалася війна. Усе це було дуже важко перенести психологічно. Вже за п'ять днів я виступала в Мексиці, а потім на двох великих турнірах у США. Було дуже багато тиску, усе це вибило мене зі звичного фокусу. Після десяти днів війни мої батьки змогли виїхати з Одеси, але інша частина сім’ї - тітка, дядько, бабуся - залишилися у місті. Вони не виїжджатимуть. Бабуся вже у похилому віці, і їй важко пересуватися.

Чи задоволена я реакцією тенісних організацій, зокрема щодо заборони виступів російським гравцям? Вважаю, що у цілому було зроблено замало. Я разом з іншими українськими гравцями була багато разів на зустрічах із головними чиновниками тенісних організацій. На жаль, вони не розуміють до кінця всієї ситуації в Україні і не хочуть іти назустріч», - сказала Світоліна.

Читайте також: Еліна Світоліна: Усі мої зусилля нині спрямовані на допомогу Україні

Нагадаємо, Еліна Світоліна стала амбасадором платформи UNITED24.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 108-й день.

Фото: btu.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-