Еліна Світоліна: Усі мої зусилля нині спрямовані на допомогу Україні

Еліна Світоліна: Усі мої зусилля нині спрямовані на допомогу Україні

Укрінформ
Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала початок своєї роботи у якості посла платформи United24.

За словами спортсменки, нині всі її зусилля спрямовані на допомогу своїй країні, повідомляє Укрінформ.

"Нині усі мої зусилля спрямовані на благодійний фонд і на те, як я можу допомогти Україні, - сказала Еліна Світоліна. - Знову брати ракетку в руки мені не хочеться. Коли почалася війна, для мене було дуже важко виходити на корт і виступати, бачачи через що проходять усі українці і ті люди, які захищають нашу країну У мене велика мотивація допомагати і намагатися щось зробити для України, яка дала мені дуже багато. Завдяки платформі United24 ми намагатимемося збирати кошти, щоб допомагати Україні. Це найголовніше завдання для нас з Андрієм Шевченком. Робитимемо все можливе, щоб світ не забував про війну, щоб було якомога більше уваги до України. Для збору коштів у нас заплановані 5-6 заходів до кінця року. Це благодійні матчі, аукціони, різні зустрічі зі спонсорами».

На цей момент відомо, що в рамках благодійної ініціативи United24 вже зібрано близько $55 мільйонів. Ініціатива охоплює три напрями: оборону та розмінування, медичну допомогу, а також відновлення України.

"Після того, як будуть зібрані кошти, визначимо, який із напрямків United24 буде «найгарячішим». Усе залежатиме від того, в якому стані буде Україна і що буде найпотрібніше. Ми на це орієнтуватимемося, аби купувати саме те, що необхідно. Якщоб я могла вибирати, то для мене особисто важливі такі напрямки, як медицина та допомога дітям», - зазначила тенісистка.

Читайте також: Еліна Світоліна стала амбасадоркою UNITED24

Як повідомлялося, 17 травня Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо ініціативи створення національного бренду United24 для об'єднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

Фото: btu.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-