Бородянський: Держава завинила перед спортом у будівництві інфраструктури

Бородянський: Держава завинила перед спортом у будівництві інфраструктури

Укрінформ
Міністерство культури, молоді та спорту отримує з регіонів ініціативи щодо об'єктів спортивної інфраструктури, які зокрема враховують потреби людей з інвалідністю.

Про це у Telegram написав міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський.

«Держава завинила перед спортом в будівництві інфраструктури. Такої інфраструктури, де кожен українець зможе бути активним, підвищити майстерність і відвідувати змагання своїх дітей», - повідомив Бородянський.

За його словами, тільки-но МКМС повідомило публічно про початок аудиту спортивних об'єктів, воно почало отримувати проєктні ініціативи з регіонів.

«Це дуже важливий посил для нас від міст України!», - зазначив очільник міністерства.

Він додав, що цікаві проєкти вже показали Вінниця та Гореничі.

«Вони не чекають, поки держава очолить процес, а працюють над втіленням проєктів, що враховують потреби декількох видів спорту, представників медіа та людей з інвалідністю. Сподіваємося на активну участь та взаємодію всіх регіонів України в цьому спільному процесі!», - наголосив Бородянський.

Читайте також: МКМС розпочало аналіз стану спортивної інфраструктури країни — Бородянський

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство культури, молоді та спорту планує змінити підходи до системи фінансування та управління спортивною інфраструктурою.

Про це Володимир Бородянський заявив на зустрічі з представниками спортивних федерацій України, на якій зі своїм заступником Володимиром Шуміліним презентував Стратегію розвитку спорту та фізичної активності до 2032 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-