Футбол: Матвієнко розповів про мотивацію збірної України на старті відбору Євро-2020

Футбол: Матвієнко розповів про мотивацію збірної України на старті відбору Євро-2020

Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу “Шахтар” Микола Матвієнко розповів про підготовку до стартових матчів збірної України у відборі Євро-2020.

Микола Матвієнко в інтерв'ю “КОМАНДІ 1”, зокрема, зазначив, що перший матч відбудеться проти збірної Португалії — фаворита групи, але українська команда намагатиметься грати на рівних.

“Група цікава. Починаємо відразу проти чемпіонів Європи. Цим все сказано, тому додатково налаштовувати на такого суперника не треба буде. Намагатимемося зіграти на максимальний результат.

Україна боротиметься за друге місце з Сербією? Думаю, не варто так ставити питання і виділяти лише дві збірні - Португалії та Сербії. Є й інші суперники, вони теж гратимуть на максимумі. Ми ж не вважатимемо для себе Португалію фаворитам, хоча це і чинний чемпіон світу. Намагатимемося грати на рівних”, - сказав Матвієнко.

Читайте також: 18 березня збірна України проведе відкрите тренування у Києві

Як повідомляв Укрінформ, 18 березня збірна України з футболу на чолі з головним тренером Андрієм Шевченком розпочне підготовку до стартових матчів у відборі на чемпіонат Європи 2020 року. Матч з Португалією відбудеться 22 березня, а 25 березня підопічні Андрія Шевченка зіграють з Люксембургом.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-