Міністерство молоді та спорту ініціює підвищення зарплати тренерам ДЮСШ

Міністерство молоді та спорту ініціює підвищення зарплати тренерам ДЮСШ

Укрінформ
З 1 січня 2019 року зарплата тренерів ДЮСШ зросте на 20%.

Міністерство молоді та спорту продовжує працювати над підвищенням престижу та соціального захисту тренерської праці. З метою поліпшення фінансових гарантій та збереження тренерсько-викладацького складу сфери фізичної культури і спорту, Мінмолодьспорту розробило новий проект постанови Кабінету Міністрів «Про підвищення оплати праці тренерів-викладачів». Про це повідомляє сайт Міністерства молоді та спорту.

Даний нормативно-правовий акт передбачає підвищення з 1 січня 2019 року посадових окладів, визначених на основі Єдиної тарифної сітки на 10%, тренерам-викладачам ДЮСШ за рахунок надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

Передбачається, що завдяки проекту урядового рішення, заробітна плата тренерів-викладачів орієнтовно зросте на 20%. Наразі вищезгаданий документ проходить процес узгодження із відповідними центральними органами виконавчої влади.

Читайте також: В Ужгороді пройшло відкриття XХ Всеукраїнської спартакіади держслужбовців

Нагадаємо, завдяки, розробленим Міністерством нормативним актам, у 2017 році Кабінет Міністрів України прийняв відповідні постанови, щодо підвищення розміру урядових стипендій для тренерів, які готують спортсменів до Олімпійських та Паралімпійських ігор. Також у 3-5 разів підняли зарплати головних і старших тренерів штатних збірних. Окрім того, на два тарифні розряди збільшили оплату праці 15 тисячам тренерів ДЮСШ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-