В Ужгороді пройшло відкриття XХ Всеукраїнської спартакіади держслужбовців

В Ужгороді пройшло відкриття XХ Всеукраїнської спартакіади держслужбовців

Укрінформ
Урочиста церемонія відкриття XХ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя відбулася в Ужгороді.

Змагання проводяться за партнерства Міністерства молоді та спорту, Національного агентства з питань державної служби, Профспілки працівників державних установ України, Громадської організації "Фізкультурно-спортивне товариство "Спартак", повідомили Укрінформу у прес-службі Мінмолодьспорту.

Від імені міністра молоді та спорту Ігоря Жданова присутніх привітав Олег Карась - начальник відділу спортивно-технічних та прикладних видів спорту департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту міністерства.

"Державний службовець - це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого - несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Своїм прикладом ви вказуєте суспільству на важливість фізкультурно-оздоровчої активності, популяризуєте масовий спорт", - йдеться у привітанні.

Читайте також: Збірна України стала кращою за підсумками п'яти етапів Кубка світу з підводного спорту

Спартакіада триватимуть до 28 вересня. Саме цього дня відбудуться фінальні змагання, урочисте закриття, вручення заслужених нагород переможцям та призерам. Усього фінальні старти в Ужгороді зібрали 434 учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-