Змішані єдиноборства: турнір WWFC 12 пройде в Києві 29 вересня

Змішані єдиноборства: турнір WWFC 12 пройде в Києві 29 вересня

Відео
Укрінформ
У київському Палаці спорту пройде масштабний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 12, в рамках якого відбудуться 14 першокласних поєдинків майстрів ММА з усього світу.

29 вересня головною подією турніру в київському Палаці спорту стануть 3 поєдинки за престижні титули чемпіона світу за версією WWFC. Про це повідомляє isport.ua

Мейнівентом одного з кращих бійцівських шоу Європи стане бій багатообіцяючого українського важкоатлета Сергія Співака ("Полярний Ведмідь"), який проведе другий захист титулу чемпіона WWFC. Співак зарекомендував себе, як рішучий і яскравий фінішер, про що наочно свідчить статистика: сім боїв в професійних ММА він завершив на свою користь в першому раунді, а ще один - у другому. Його суперник Тоні Лопес із США має на своєму рахунку 23 перемоги нокаутом і 26 прийомами.

Новим власником обзаведеться і вакантний титул WWFC в напівсередній вазі (до 77 кг). Чемпіона визначать молдаванин Міхай Котруце і Арбер Мураті ("Вбивця") з Албанії.

Також 29 вересня у Києві новий чемпіон світу WWFC з'явиться і в найлегшій вазі - за вакантний пояс боротимуться українці Олександр Барабаш і Теймур Рахімов.

Передуватиме титульним поєдинкам на майбутньому турнірі колишня чемпіонка Світлана Гоцик ("Птаха Фенікс") у поєдинку проти Умуткан Айтієвої з Киргизстану.

Читайте також: Мейвезер: Зараз я не думаю про спорт, але за кілька тижнів можу змінити думку

Відео промо київського турніру WWFC 12:

Головна подія осені 2018 року в українських ММА, грандіозний турнір WWFC 12 від міжнародної ліги World Warriors Fighting Championship, генерального партнера міжнародного бренду Nemiroff і титульного партнера Pari Match відбудеться 29 вересня в київському Палаці спорту. Вже за традицією всі відвідувачі WWFC 12 зможуть відзначитися в ексклюзивних фотозоні, взяти участь в інтерактивах та розіграшах призів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-