В Україні проведуть молодіжний конгрес

В Україні проведуть молодіжний конгрес

Укрінформ
25 травня відбудеться наймасовіший молодіжний конгрес «Українська ідентичність та її промоція у світі».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

"25 травня представники молодіжних організацій, ЗВО, державного сектору, інфлюенсери, громадські діячі та експерти зберуться в офлайн та онлайн форматі, щоб разом визначити маркери української ідентичності та напрацювати теоретичну складову у глобальному контексті", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, основні положення української ідентичності буде закріплено на панельних дискусіях: "Визначення української ідентичності"; "Цифровізація у формуванні міжнародного образу України"; "Українська ідентичність: як залучити молодь до її промоції як в Україні, так і за кордоном. Практичні кроки".

Читайте також: Україна запускає платформу для обʼєднання української молоді у світі «UA – Ukrainian Abroad»

У події візьмуть участь керівники органів влади, молодь, інфлюенсери, шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко, телеведучий Акім Галімов та інші.

Під час заходу відбудеться ярмарок презентації нематеріальної культурної спадщини.

Зареєструватися на подію в онлайн може молодь від 14 до 35 років за формою.

За результатами заходу всі учасники офлайн та онлайн отримають форму-анкету для напрацювання Промоційної рамки української ідентичності в світі. Цей документ буде використано як основу для промоції ідентичності українською молоддю у світі.

Молодіжний конгрес «Українська ідентичність та її промоція у світі» організовується Молодіжною радою при Міністерстві закордонних справ України за сприяння міністерств та громадських організацій та за підтримки проєкту UNDP в Україні «Трансформаційне відновлення задля безпеки людей в Україні» за фінансування Уряду Японії.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві презентували проєкт про українців, які працюють задля перемоги.

Фото: Big Kyiv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-