У МВС розповіли, як

У МВС розповіли, як "діалогова поліція" працюватиме на акціях протесту

Укрінформ
В Україні вже підготовлено 120 працівників так званої діалогової поліції - підрозділу, покликаного налагоджувати взаємодію з організаторами масових заходів.

Про це перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий заявив 8 грудня під час конференції з питань концепції охорони громадського порядку, інформує прес-служба МВС..

«Сьогодні в основі – діалог із учасниками акцій, активна робота підрозділів превентивної діяльності та діалогової поліції. По всій Україні вже 120 підготовлених перемовників. До роботи на масових заходах ми також активно залучаємо підрозділи патрульної поліції та групи тактично-оперативного реагування», - сказав Яровий.

Перший заступник міністра зазначив, що впродовж поточного року в Україні відбулися майже 80 тисяч масових заходів, у яких взяли участь понад 26 мільйонів громадян.

Голова НПУ Сергій Князєв наголосив, що поліція під час масових заходів мусить швидко реагувати на зміну оперативної інформації, а також ухвалювати стратегічні рішення.

Читайте також: В МВС пояснили, за що заарештували власника "Житомирської кондфабрики"

У свою чергу голова Консультативної місії ЄС в Україні Кястутіс Ланчінскас зазначив, що вони готові і надалі допомагати Україні у вивченні кращих європейських практик забезпечення громадського порядку.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві 2 листопада розпочав роботу підрозділ "діалогової поліції" з 12 працівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-