Поліція повідомила про затримання екс-керівника «Донбасу» за розбійний напад

Поліція повідомила про затримання екс-керівника «Донбасу» за розбійний напад

Укрінформ
Поліцейські затримали у неділю одного з колишніх керівників батальйону «Донбас» та колишнього бійця цього підрозділу за підозрою у розбійному нападі.

Про це повідомляє прес-служба поліції. 

"Сьогодні, 26 листопада, поліцейські за дорученням прокуратури та на виконання ухвали суду затримали двох чоловіків, колишніх бійців добровольчого батальйону «Донбас»... Затримання проводилися на підставі ухвал суду у Києві та в Житомирській області. В автомобілі, яким пересувався один із затриманих, правоохоронці виявили битки і ножі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обом затриманим раніше було оголошено підозру у вчиненні розбійного нападу на охоронця одного з приватних сільськогосподарських підприємств Кіровоградщини у липні цього року. Зокрема, правоохоронці встановили, що 27 липня затримані разом з іншими особами прибули на територію ПСП, побили охоронця з використанням кастетів та телескопічних палиць, спричинивши йому тілесні ушкодження. Крім того, зловмисники відібрали у потерпілого його особисте майно, спричинивши збитки на суму понад 650 тисяч гривень.

Читайте також: Військові попросили не розголошувати відомостей про перебіг АТО

Дії затриманих були кваліфіковані слідчими за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.

У поліції поінформували, що зловмисникам було заочно оголошено про підозру

Раніше у ЗМІ з'явилась інформація з посиланням на народного депутата Єгора Соболєва про те, що група невідомих близько 13 години у неділю, 26 листопада, затримала на Оболонському проспекті у Києві другого командира батальйону «Донбас» Анатолія Виногродського. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-