Обшук у будинку екс-дружини судді Вовка тривав 12 годин - ЗМІ

Обшук у будинку екс-дружини судді Вовка тривав 12 годин - ЗМІ

Укрінформ
Закінчився обшук детективами НАБУ в будинку колишньої дружини Павла Вовка, де, ймовірно, живе і сам суддя Окружного адміністративного суду Києва.

Про це повідомляє "112 Україна".

"Обшук тривав 12 годин. Тут проживає дружина Вовка Світлана. Його самого (судді Вовка, - ред.) не було, в усякому разі, його не вивели, не саджали у авто", - розповів кореспондент в ефірі.

Варто відзначити, що даний будинок в декларації Вовка не рахувався. ЗМІ неодноразово повідомляли, що він належить його колишній дружині. У свою чергу, існує припущення, що саме в цьому будинку і живе Вовк.

Під час обшуку, за словами адвоката Світлани, були вилучені особисті речі, фотографії, матеріальні цінності. "Незабаром дружину Вовка вивели з будинку, вона сіла в авто і поїхала у супроводі кількох людей. Однак, чия це була машина і з ким поїхала Світлана - невідомо", - зазначається в повідомленні.

Крім цього, обшуки проходили і в Окружному адміністративному суді, зокрема в кабінеті голови Павла Вовка. Зазначається, що співробітникам відомства не було повідомлено про те, що детективи шукають і що знайшли. По закінченню вони винесли чорний пакет.

Як повідомлялося, сьогодні вранці співробітники НАБУ прийшли з обшуками до ОАСК. Пізніше в НАБУ повідомили, що обшуки в будівлі суду пройшли в рамках розслідування кримінальної справи, зареєстрованої 9 грудня 2016 року на підставі аналізу е-декларації за фактом незаконного збагачення голови ОАСК Павла Вовка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-