СБУ не підтверджує

СБУ не підтверджує "прорив" до Білорусі терористів з України

Укрінформ
У Службі безпеки України не підтверджують інформацію про нібито в'їзд до Республіки Білорусь автомобіля нібито з терористами з боку українського кордону.

Про це заявив під час прес-конференції в середу керівник Апарату СБУ Олександр Ткачук, відповідаючи на запитання журналістів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Інформація про начебто прорив з української території якихось транспортних засобів у напрямку білоруського кордону на сьогоднішній день не підтверджується. За оперативними даними, був якийсь транспортний засіб, який перебував у "сірій зоні", але з боку українського кордону. За інформацією наших прикордонників, ніякого перетинання транспортних засобів не відбувалося", - сказав він.

Водночас Ткачук поінформував, що СБУ направила до білоруських колег запит з проханням повідомити наявну у них інформацію про існування на території України таборів для підготовки терористів.

"Поки що більш детальної інформації у нас немає", - підсумував Ткачук.

Напередодні президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про затримання кількох десятків бойовиків, які начебто готували провокації зі зброєю. За словами Лукашенка, частина таборів, у яких нібито тренувалися бойовики, була в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-