НАБУ спрямувала до суду 50 кримінальних справ, уже є 12 вироків

НАБУ спрямувала до суду 50 кримінальних справ, уже є 12 вироків

Оновлено
Укрінформ
Національному антикорупційному бюро України за 14 місяців роботи направило до суду 50 кримінальних проваджень, з яких 12 вироків судів набрали чинності.

Про це в п'ятницю на прес-конференції в Укрінформі на тему: "Результати діяльності Національного антикорупційного бюро України за період з серпня 2016 по лютий 2017" заявив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник.

"Станом на кінець січня до суду скеровано 50 кримінальних проваджень. Станом на сьогоднішню нашу зустріч вже більше. Загальна сума предмету злочину в цих провадженнях, які вже скеровані до суду складає 1,7 мільярда гривень", - сказав він.

За словами Ситника, вже набрали чинності 12 обвинувальних вироки. При цьому він зазначив, що це робота детективів і прокурорів в частині укладення угод з тими фігурантами, які мали бажання співпрацювати з органами досудового слідства і з прокурорами.

"Вироки по справі в якій підозрюваний бажає мати контакт зі слідством, на жаль, таких вироків не має", - наголосив він.

Ситник наголосив, що зараз в НАБУ на стадії досудового розслідування перебуває 264 кримінальні провадження. Сукупний розмір предмету злочину складає понад 82 мільярди гривень.

https://nabu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-